VERZENDING EN RETOURNERING

VERZENDING

Wegens Black Friday drukte kan je bestelling met 1-3 dagen vertraagd raken. Excuses voor het ongemak! We doen ons best alles zo snel mogelijk te leveren.

Standaard verzending kost €4,95. De levertijd staat aangegeven per product op de product pagina. Gemiddeld is de levertijd 3-5 werkdagen, maar sommige items hebben een langere levertijd. Je ontvangt een mail van DHL met een track & trace code, zodat je precies in de gaten kan houden wanneer je bestelling wordt bezorgd!

Let op! Soms is een item een pre-order. Dit staat onderaan de product pagina aangegeven. Dit product heeft dan een langere levertijd.

Verzekerd verzenden is €6,95 en hiermee is je volledige bestelling verzekerd voor verlies, diefstal en schade tot het moment van aflevering bij de klant. Wanneer het pakket kwijtraakt door DHL krijg je dus de volledige kosten of nieuwe zending vergoed.

RETOURNERING

Je kunt bij ons altijd je bestelling retourneren. Dit moet binnen 30 dagen na ontvangst. 

Stuur ons een mailtje waarin je aangeeft dat je je bestelling wilt retourneren. Wij sturen je dan ons retouradres. Vergeet in je retourpakket niet een briefje met je gegevens toe te voegen. Zo weten wij wie je bent en kunnen we binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten.

De kosten van retournering worden gedragen door de koper en worden niet door ons vergoed. 

Alle items die worden geretourneerd moeten in dezelfde staat zijn als bij ontvangst. Dit betekend, originele verpakking, kaartje aan het item en geen gebruikerssporen. 

Wanneer je retournering in goede orde is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggeboekt op je rekening. 

LET OP! Bikini's, hoofddeksels, haarclips, vintage items en sieraden kunnen i.v.m hygiene niet bij ons worden geretourneerd. 

LET OP! Het pakket moet op het aangegeven adres worden afgeleverd via de post. Wij halen geen pakketen op bij service points en het is ook niet mogelijk een retour persoonlijk af te leveren.

LET OP! Als je geen briefje toevoegt met je naam + ordernummer weten wij niet wie de afzender is en kunnen wij jouw retour niet verwerken.

Wij behouden altijd ons recht retouren te weigeren wanneer deze niet aan de retour voorwaarden voldoen.